Sportschool Yuzyo Karate in Vleuten

We zien dat mensen het belangrijk vinden om zichzelf te kunnen verdedigen, maar bovenal plezier te hebben in het sporten.

Sportschool Yuzyo heeft in 2012 haar deuren geopend. Wayne Verheuvel heeft als jongensdroom altijd een eigen Karate sportschool willen hebben en heeft samen met Danny Kalkhoven deze droom vervuld in Vleuten.


Danny Kalkhoven
is al vele jaren actief in het karate. Heeft zijn dojo assistent en assistent leraren opleiding bij de KBN (Karate Bond Nederland) succesvol afgerond en bezit de 2e dan (zwarte band) in het Karate.

Wayne Verheuvel al van jongs af aan actief in het Karate en heeft dit nooit meer los kunnen laten. Zijn jongensdroom is uitgekomen met de opening van zijn Karate sportschool. Wayne is in het bezit van de 3e dan (zwarte band) Karate en heeft succesvol de Sportdocenten opleiding afgerond aan de HALO (Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding).


Bij elkaar opgeteld hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in het Karate!

Sportschool Yuzyo heeft zijn Dojo in Vleuten aan de Kweektuinlaan 11. Het is een grote sporthal met een fijne vloer om op te trainen. Bij sportschool Yuzyo trainen we niet op de gymzaalvloer maar een goede mat (tatami), waarop je zacht kunt vallen.

 

De sportschool biedt Kyokushinkai karatelessen aan voor jong en oud. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen lessen komen volgen. Dit doen we uit een didactisch oogpunt, zodat ieder kind zich goed kan ontwikkelen!

Vleuten en sporten

Vleuten is een snel groeiend dorp omringd door Vleuterweide, Leidsche Rijn, de Meern en op steenworp afstand van Utrecht ligt. Doordat Vleuten zo snel groeit komen er steeds meer voorzieningen. Denken aan scholen, kappers, speciaalzaken en natuurlijk sportscholen en verenigingen.

We zien steeds meer sportvoorzieningen opkomen. Het enige dat volgens ons nog mistte was een Kyokushinkai karate school!

Train een keer mee!

Mocht je zin hebben om eens bij ons te komen trainen dan bent je van harte welkom in onze sporthal aan de basisschool de Twaalfruiter in Vleuten. Wil je meer informatie dan kunt u mailen naar Danny Kalkhoven of Wayne Verheuvel