Nieuws

Chimaera 1e dan karate

Op zondag 10  december  2023 heeft Chimaera Lomme  haar 1e dan karate behaald. Na een heel mooi examen mocht zij de befaamde zwarte band in ontvangst nemen. Charlotte die eerder dit jaar haar zwarte band behaalde was haar maatje.  Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie. Een mooie afsluiting voor een heel mooie jaar van onze school!

Lees meer »

Charlotte 1e dan karate

Op zondag 11 juni 2023 heeft Charlotte van Bentum haar 1e dan karate behaald. Na een heel mooi examen mocht zij de befaamde zwarte band in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie. 

Lees meer »

Ouder / Kind training

Beste karateka's, Zo aan het einde van het Karate seizoen is er weer een Ouder / Kind training. Waarbij ouders samen met hun kinderen Karateles krijgen. Doe je mee?!

Lees meer »

Sportschool Yuzyo in 2019

Beste karateka's, Het nieuwe jaar is gestart en we hebben er veel zin in! De lestijden voor de jeugd op vrijdag wijzigt vanaf 1 februari. Danny of Wayne zal dit ook tijdens de lessen melden. De nieuwe lestijden zijn 18:00 tot 19:00 en 19:00 en 20:00. Alle lessen beginnen dus een kwartier eerder! De tarieven gaan per 1 maart een klein beetje omhoog. Dit is voor iedereen gelijkgesteld aan 2,50 per kwartaal. Tot slot, de agenda is bijgewerkt tot aan de zomervakantie!

Lees meer »