Nieuws

Ouder / Kind training

Beste karateka's, Zo aan het einde van het Karate seizoen is er weer een Ouder / Kind training. Waarbij ouders samen met hun kinderen Karateles krijgen. Doe je mee?!

Lees meer »

Sportschool Yuzyo in 2019

Beste karateka's, Het nieuwe jaar is gestart en we hebben er veel zin in! De lestijden voor de jeugd op vrijdag wijzigt vanaf 1 februari. Danny of Wayne zal dit ook tijdens de lessen melden. De nieuwe lestijden zijn 18:00 tot 19:00 en 19:00 en 20:00. Alle lessen beginnen dus een kwartier eerder! De tarieven gaan per 1 maart een klein beetje omhoog. Dit is voor iedereen gelijkgesteld aan 2,50 per kwartaal. Tot slot, de agenda is bijgewerkt tot aan de zomervakantie!

Lees meer »

Karate op Olympische Spelen in Tokyo

Beste karateka's, Na jaren van hard werken is het dan toch gelukt. Karate is officieel een Olympische sport!En om het allemaal nog mooier te maken, de Olympische spelen zijn in 2020 ook nog in Tokyo, Japan. De plek waar Kyokushin Kai karate een van zijn grootste en oudste dojo's heeft staan. Het belooft een mooie aanloop te worden naar de Olympische Spelen en wie weet kunnen wij daar als sportschool over een aantal jaar onze steen aan bijdragen

Lees meer »