Karate trainen in Vleuten

Wil je meer energie, of heb je juist teveel energie en wil je het kwijt? Ben je op zoek naar een sport die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt, dan zit je bij Sportschool Yuzyo in Vleuten op de juiste plek!


Sportschool Yuzyo is de plek waar karate, weerbaarheid, lichamelijke fitheid en plezier samenkomen. Door onze jarenlange ervaring en opleidingen zijn wij in staat om voor iedere leeftijd een geschikt en gevarieerd lesprogramma op te stellen. 

Trainen bij Sportschool Yuzyo betekent leren op een speelse manier waarbij je kunt zijn wie je wilt zijn.

Ik wil je uitnodigen om bij ons karate te komen DOEN en Beleven.

Een plezierige- en leerzame (veilige) omgeving, dat is mijn visie op karate- en weerbaarheidstrainingen

Nieuws

Sportschool Yuzyo uitgeroepen tot Breedte Sportschool 2015!

Beste karateka's, Onze Karate sportschool is uitgeroepen tot (Breedte) Sportclub van het jaar 2015 bij de Karate-do bond Nederland. De reden is onder andere de vele aanmeldingen van onze leden bij de KBN. Een andere motivatie was Dolapo Adegoke die afgelopen jaar tijdens het “bijzonder” danexamen haar zwarte band heeft gehaald. Wij willen ook onze oude Sensei Henk Kelfkens bedanken, hij heeft voordat Dolapo lid werd van sportschool Yuzyo een groot aantal jaren Dolapo getraind en voorbereid op haar zwarte band examen.Ons doel is om een karateschool te hebben waar iedereen die aan Karate wil doen welkom is en dat maakt het voor ons extra mooi dat we gekozen zijn tot (Breedte) Sportclub 2015. Sportschool Yuzyo is super trots op de oorkonde en wil alle karateka’s en vrijwilligers bedanken voor hun positieve inzet op onze school. Daarnaast willen wij de KBN bedanken voor de oorkonde en het vertrouwen.

Lees meer »

Sportschool Yuzyo succesvol op Vanentoernooi!

Afgelopen zaterdag heeft sportschool Yuzyo deelgenomen aan de karate vanencompetitie. Zowel bij het kata als kumite hebben diverse jeugdkarateka's een goede prestatie geleverd. Het toernooi was perfect georganiseerd door sportschool v.d. Hoofdakker in Harderwijk. Door het enthousiasme van vele vrijwilligers was het een geslaagd en sportief toernooi, waar deelnemers met respect voor elkaar bezig zijn geweest. Sportschool Yuzyo heeft met zijn dertien deelnemers een mooie prestatie neergezet en kijkt uit naar het volgende toernooi. Het succes is ook in de krant te lezen!

Lees meer »

In de krant! Sportschool Yuzyo en de bandexamens

Afgelopen 21 november zijn de bandexamens weer geweest bij Karate Sportschool Yuzyo. Het was een drukke dag met ruim 40 examenkandidaten. Iedereen is geslaagd en sommige gingen zelfs weg met meer dan alleen een slip of band hoger! Naast de bandexamens waren er ook karate demonstraties van de examinatoren en werd de Karateka van het jaar bekend gemaakt!Op de examendag zijn er ruim 750 foto's geschoten en zijn we druk bezig een kleine selectie te maken van de dag. Mocht uzelf in het bezit zijn van leuke filmpjes of foto's laat het Wayne of Danny weten of stuur een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com, dan zetten wij ze op onze Facebookpagina en/of website.

Lees meer »

KBN Dag van het Karate

Op zondag 6 september is het de KBN Dag van het Karate. Dit is voor de KBN de kick-off van het nieuwe karateseizoen. Alle karateka's vanaf 14 jaar mogen mee doen ongeacht hun kyu of dan graad. Deelname is voor KBN leden gratis op vertoon van hun KBN paspoort. Geen lid of paspoort vergeten dan kost deelname € 12,50.

Lees meer »

Examens zwarte band 1e dan

BREAKING NEWS Afgelopen weekend zijn de zwarte band examens gehouden vanuit de Karate Bond Nederland. Op zaterdag 16 mei heeft Dolapo Adegoke deelgenomen aan het "bijzonder" DAN examen. Voor Dolapo en ons was dit heel speciaal. Dolapo heeft een beperking ze is namelijk slechthorend en zeer slechtziend. Dit maakt het voor haar heel moeilijk om de diverse karatevormen aan te leren en uit te voeren. Zij heeft het bewijs geleverd dat doorzettingsvermogen ( 15 jaar training) en een positieve instelling uiteindelijk kunnen leiden tot het bereiken van je doelen. Door de begeleiding vanuit de karatebond en sportschool Yuzyo is Dolapo zaterdag geslaagd voor haar zwarte band examen. Zij heeft een uitzonderlijke prestatie verricht en we willen haar graag als voorbeeld stellen voor anderen die een beperking hebben. Wat een prestatie!!!!!!

Lees meer »

Gymzaal A gesloten wegen Provinciale Staten verkiezingen

Op woensdag 18 maart vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaats. Zoals gebruikelijk zullen de gymzalen ingericht worden als stemlokaal. Hierdoor zal Gymzaal A, waar wij in trainen, niet gebruikt kunnen worden van dinsdag 17 maart t/m donderdag 19 maart. De lessen gaan daarom helaas niet door. Mochten jullie vragen hebben hierover dan horen wij dat graag. Sportieve groet, Danny & Wayne

Lees meer »

Train een keer mee

Wil je mee doen met een les of wil je eerst een kijkje nemen? Dat kan vrijblijvend. Het enige wat we je vragen om te doen is ons contactformulier in te vullen, zodat we je goed kunnen ontvangen. De eerste les is altijd gratis!

 


Sportieve groet,

Danny Kalkhoven & Wayne Verheuvel