Karate trainen in Vleuten

Wil je meer energie, of heb je juist teveel energie en wil je het kwijt? Ben je op zoek naar een sport die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt, dan zit je bij Sportschool Yuzyo in Vleuten op de juiste plek!


Sportschool Yuzyo is de plek waar karate, weerbaarheid, lichamelijke fitheid en plezier samenkomen. Door onze jarenlange ervaring en opleidingen zijn wij in staat om voor iedere leeftijd een geschikt en gevarieerd lesprogramma op te stellen. 

Trainen bij Sportschool Yuzyo betekent leren op een speelse manier waarbij je kunt zijn wie je wilt zijn.

Ik wil je uitnodigen om bij ons karate te komen DOEN en Beleven.

Een plezierige- en leerzame (veilige) omgeving, dat is mijn visie op karate- en weerbaarheidstrainingen

Nieuws

Workshop kids bouwspeeltuin Albatros

Afgelopen weekend een workshop gedaan in bouwspeeltuin Albatros in Vleuten - De MeernAlle kinderen hebben het naar hun zin gehad, voor ons dus een geslaagde dag! Sportieve groet, Danny & Wayne Klik hier om een tekst te typen.

Lees meer »

Eerste les jeugd

Wow, goede opkomst bij de kinderen! Ze hebben het naar hun zin gehad en de ouders waren laaiend enthousiast. Op naar de tweede les!Sportieve groet, Danny & Wayne

Lees meer »

Eerste les volwassenen een feit!

De kop is eraf! Goede opkomst voor de eerste les en iedereen ging bezweet de dojo uit. De foto's van de eerste les zijn te vinden onder het kopje foto's.Sportieve groet, Danny & Wayne

Lees meer »

Braderie Vleuterweide

Afgelopen zaterdag stond Sportschool Yuzyo met een kraampje op de braderie in Vleuterweide. We hebben weeer veel mensen enthousiast gemaakt om bij ons te komen trainen. Het onderwerp "weerbaarheid kind" sprak veel ouders aan. Kortom een geslaagde dag voor Sportschool Yuzyo!Sportieve groet, Danny & Wayne

Lees meer »

Opening Sportschool Yuzyo

Eindelijk is het dan zover Sportschool Yuzyo opent zijn deuren op maandagavond 3 september. Woensdagmiddag 5 september starten de lessen voor de kinderen.

Lees meer »

De locatie is een feit

De exacte locatie is nu bekend. Het wordt Sporthal Twaalfruiter aan de Kweektuinlaan 11 in Vleuten. En omdat dit bekend is, kan er vanaf vandaag ook ingeschreven worden! Ga voor meer informatie over de lessen naar onze pagina met ons Aanbod >.

Lees meer »

Train een keer mee

Wil je mee doen met een les of wil je eerst een kijkje nemen? Dat kan vrijblijvend. Het enige wat we je vragen om te doen is ons contactformulier in te vullen, zodat we je goed kunnen ontvangen. De eerste les is altijd gratis!

 


Sportieve groet,

Danny Kalkhoven & Wayne Verheuvel