Examens zwarte band 1e dan

Gepubliceerd op 8 juni 2015 om 20:44

BREAKING NEWS Afgelopen weekend zijn de zwarte band examens gehouden vanuit de Karate Bond Nederland. Op zaterdag 16 mei heeft Dolapo Adegoke deelgenomen aan het "bijzonder" DAN examen. Voor Dolapo en ons was dit heel speciaal. Dolapo heeft een beperking ze is namelijk slechthorend en zeer slechtziend. Dit maakt het voor haar heel moeilijk om de diverse karatevormen aan te leren en uit te voeren. Zij heeft het bewijs geleverd dat doorzettingsvermogen ( 15 jaar training) en een positieve instelling uiteindelijk kunnen leiden tot het bereiken van je doelen. Door de begeleiding vanuit de karatebond en sportschool Yuzyo is Dolapo zaterdag geslaagd voor haar zwarte band examen. Zij heeft een uitzonderlijke prestatie verricht en we willen haar graag als voorbeeld stellen voor anderen die een beperking hebben. Wat een prestatie!!!!!!

Op zondag 17 mei hebben Fred Veenhof en Maarten de Soeten deelgenomen aan het reguliere zwarte band examen. Voor beide heren was het een intensieve weg om hun doelstellingen te bereiken. Fred en Maarten zijn beide 40 + ( leeftijd speelt dus geen rol!!!! ) en hebben voldaan aan de eisen die gesteld worden aan het examen. Ook zij hebben allebei hun zwarte band gehaald.

Sportschool Yuzyo wil ze feliciteren met hun bijzondere prestatie. Wil je zelf een keer een proefles volgen neem dan contact met ons op via sportschoolyuzyo@gmail.com.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.