Nieuws

Weerbaarheidstraining!

Op 28 september geeft Tjeerd Dijkstra een speciale weerbaarheidstraining voor jong en oud!Deze speciale les staat in het teken van weerbaar zijn op straat. Wil je meer weten vraag het aan Sensei Danny of Wayne.Je kunt ook natuurlijk bellen of e-mailen! Meld je nu aan voor de weerbaarheidstraining, zodat je zeker bent van deelname!Je meldt jezelf aan door een e-mail te sturen: sportschoolyuzyo@gmail.comEr wordt ook een speciale ochtendtraining in het park georganiseerd op 5 oktober! Aanmelden gaat ook via het bovenstaande e-mailadres.

Lees meer »

Meer trainingsmogelijkheden!

Aan alle karateka's en ouders van Sportschool Yuzyo. We zijn heel blij met jullie deelname aan de karate lessen en het vertrouwen dat we van jullie krijgen. De laatste les van de volwassenen is op 15 juli en van de jeugd op 17 juli. Het nieuwe seizoen starten we met EXTRA lessen! Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen geldt dat er nu 2x per week getraind kan worden! Er kan extra getraind worden voor de jeugd op vrijdagavond en voor de volwassenen op woensdagavond. De extra lessen kosten slechts € 2,- extra per les. Meer informatie? Ga naar de Lestijden/Kosten pagina van de website of stuur een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com.Alvast een hele fijne zomervakantie toegewenst karateka's van Sportschool Yuyzo!

Lees meer »

Zomervakantie!

De zomervakantie staat weer voor de deur en at betekent dat ook Sportschool Yuzyo eventjes dicht gaat. Hebt u vragen dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen via de e-mail of op Facebook. De sportschool is in ieder geval gesloten van 19 juli t/m 25 augustus. Dat betekent dat het nieuwe seizoen start op 26 augustus! En vergeet niet dat als je een nieuw lid introduceert bij Sportschool Yuzyo je een te gek Yuzyo T-Shirt krijgt!

Lees meer »

Foto's!

Foto's van de karate examens en de kids lessen staan nu online! Neem snel een kijkje op de foto pagina.Snel informatie ontvangen en reacties krijgen op uw vragen? U kunt ook naar de Facebookpagina van Sportschool Yuzyo.

Lees meer »

Iedereen geslaagd!

De allereerste bandexamens zijn achter de rug en iedereen is geslaagd! Dat is voor ons heel fijn, maar ook voor alle karateka's. We hebben vele positieve reacties gekregen op de organisatie en we hebben vele karateka's zien stralen.BInnenkort zullen we foto's op Facebook en de website plaatsen.Hebt u foto's die u met ons wilt delen dan kunt u ze sturen naar sportschoolyuzyo@gmail.com

Lees meer »