Nieuws

Weerbaarheidstraining & examens!

Weerbaarheidstraining: Op 25 oktober is Tjeerd weer gestart met het geven van weerbaarheidstrainingen. Na het succes van verleden jaar zat de les bij de jeugd weer snel vol. Het was een inspirerende sessie waarbij de kinderen veel plezier hadden. Bij de volwassenen was het onderwerp fysieke zelfverdediging. Dit sloot aan op de behoefte van de karateka's en was een dynamische training met veel praktijk voorbeelden. Hier zijn nog een paar plekken open in de volgende sessie. Wanneer je interesse hebt kun je een aanmelding doen via de mail voor de volgende training op 17 januari.

Lees meer »

Laatste les van het seizoen en meer!

Beste karateka’s op 18 juli is de laatste training van dit seizoen. We sluiten dan weer een prachtig sportief seizoen af. We zijn erg blij met de grote opkomst tijdens de trainingen zowel bij de volwassenen als bij de jeugd.

Lees meer »

Succesvolle weerbarheidstraining!

Op zaterdag 01 februari 2014 is de 3e van een reeks weerbaarheidstrainingen afgerond. Tijdens de workshop verzorgt door Tjeerd Dijkstra is er getraind met realistische aanvallen. Actie en reactie stond als speerpunt op de agenda.

Lees meer »

Succesvolle weerbarheidstraining!

De weerbaarheidstraining deel 2 stond in het teken van samenwerking en dat trok voor zowel de jeugd als volwassenen volle zalen. Na de training was iedereen het er over eens dat samenwerken niet vanzelfsprekend is en dat je afspraken moet maken met elkaar. Dat geldt op het werk, maar ook als je in een situatie belandt waarin je moet samenwerken vanwege de drukte of vanwege geweld.De volgende weerbaarheidstraining gaat over zelfverdediging in stressvolle situaties. Wederom geeft Tjeerd Dijkstra de zeer uitdagende en leerzame training.De volgende weerbaarheidstraining staat gepland op 1 februari. Meer informatie over de weerbaarheidstraining volgt! Wil je je alvast aanmelden voor de training? Stuur dan een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com en vermeld hierin dat je mee wilt doen aan de weerbaarheidstraining deel 3!Sportieve groet, Danny & Wayne

Lees meer »

Weerbaarheidstraining, Karate workshop bij The Wall, Examen en Martial Arts week!

Weerbaarheidstraining28 september is de eerste weerbaarheidstraining geweest voor de jeugd en volwassenen. Door de opkomst was het een groot succes. Door de professionele begeleiding van Tjeerd Dijkstra werd het een leuke en uitdagende training.De volgende training zal plaatsvinden op zaterdag 16 november.Aanvang jeugd: 09:00 uur tot 10:00 uur.Aanvang volwassenen 10:00 uur tot 11:30 uur.Wanneer je wilt deelnemen, meld je dan vandaag nog aan via sportschoolyuzyo@gmail.comWorkshop Karate The WallOp zaterdag 19 oktober om 15:30 uur en op woensdag 23 oktober om 10:30 vindt er een leuke karate workshop plaats in The Wall. Tsjakaa! Sportschool Yuzyo maakt van jou een echte karate kid! Vooraf aanmelden kan via EventArea@thewallutrecht.nl.

Lees meer »